A+ / A-

Слънчев ден хотели

Имате ли непреодолимо желание да отидете някъде, където да забравите целия свят, да останете само със слънцето и морето, в непосредствен контакт с природата, без да се лишавате от удобствата на цивилизацията?

Искате ли да се озовете на един невероятен плаж с фин златен пясък, където слънчевият изгрев изпраща нежна ласка още преди да се събудите?

Вашата находка е Туристически комплекс Слънчев ден - идеален вариант за тези, които предпочитат да почиват на спокойствие, в атмосфера на уют и гостоприемство.

Слънчев ден предоставя великолепни условия за отмора, възстановяване, балнеолечение, конгресен и бизнес туризъм. Разположен на фантастично място, целунато от слънцето -

 

  • на 10км североизточно от лятната столица на България - град Варна,
  • на 16 км от летището,
  • на 8 км южно от Златни пясъци,

 

В непосредствена близост до първия български черноморски курорт Свети Константин и Елена, комплексът има капацитет около 1300 легла в четери елегантни хотела, построени на самия морски бряг. Нужни са само няколко крачки, за да почувствате топлия пасък под краката си.
Неповторимите условия за отдих са осигурени от самата природа:

 

  • малък тих залив с чудесно, рядко срещнато източно изложение;
  • просторна плажна ивица с дължина 1 км и ширина от 20 до 80м;
  • спокойно море с плитко пясъчно дъно, което плавно се свързва с брега;
  • разкошен естествен парк с редки дървесни видове;
  • извори с лечебна минерална вода;
  • свеж и прозрачен като планински кристал въздух.

 

Климатът е много благоприятен, близък до този на известните средиземноморски курорти - средните месечни температури на въздуха през лятото са между 23-28°С, на морската вода - 24-25°С, с около 1700 слънчеви часа от май до септември.

Слънчев ден е носител на две престижни международни награди - МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА ЗА ТУРИЗЪМ И ХОТЕЛИЕРСКА ИНДУСТРИЯ - Испания, 1997г. И НАГРАДА ЗА КАЧЕСТВО "Златна Америка" - Ню Йорк, 1998г.

Каквито и да са Вашите предпочитания, Вие непременно ще намерите в Слънчев ден нещо по-специално за себе си. Екипът на Слънчев ден вече Ви очаква. Бъдете добре дошли.

Слънчев ден

Слънчев ден - Слънчев ден 1
Слънчев ден 2
Слънчев ден - Слънчев ден 3
Слънчев ден - Слънчев ден 4
Хотели в Слънчев ден 
- 5* -
5 stars category
Палас, Хотели в Слънчев ден


seaspa
Палас
курорт: Слънчев ден
категория: 5*
статус: активен

Символът на комплекса "Слънчев ден". Разположен на самия плаж, хотел Палас обгръща гостите си с лукс, елегантност и качество.
виж още »
- 4* -
4 stars category
Марина, Хотели в Слънчев ден


seaspa
Марина
курорт: Слънчев ден
категория: 4*
статус: активен

Съвременен хотел с прекрасно разположение на плажа и впечатляващо с панорамния изглед към Черно море.
виж още »