A+ / A-

Какво мислим ние?

Какво мислим ние?

Талантът е у  теб ....              

 Просто чака да бъде открит.                                 

Бъди самостоятелен и  го намери!


 КЛУБ  INDEPENDENTS GO!"

Ние от клуб "Independents Go" знаем че всяко дете е индивидуално и има свой собствен път в живота. А животът е най - голямата мистерия!

 Ние целим да покажем неочаквани и невиждани до сега хоризонти!!! Нашата програма е специално разработена така, че да вдъхнови всяко дете. Попадайки в самостоятелна, непозната атмосфера, то преоткрива себе си, развива или намира много нови умения.

Сблъсквайки се с новия свят на " Indego "децата стават по- активни и находчиви. В забързания свят на ежедневието, все по- малко спортуват и се развиват всестранно. А нима не искате вашето дете да преживее забележителни приключения, и в същото време да сте спокойни за него?

Ние от клуба”Индего” сме готови да осъществим това!! Клубът предлага не спросто анимация, а пълна организация на летните детски дни, където децата учат много полезни дейности, докато се забавляват. Надяваме се, че ще изпълним нашата мисия - да помогнем на децата да намерят своето призвание!!Както при всеки лагер се гарантират веселите емоции и усмивки.

 

С какво се отличаваме?


- организираност при провежданите активитети

 -специално подбран екип от професионални аниматори, отдали своето време на любов към децата.

 - специално отношение към всяко дете

 - рaзнообразна и педагогически разработана програма

 - Международни фестивали в лагера

-Специални кръжоци

 

Какво мислим ние?