A+ / A-

АПРИЛ

АПРИЛ

Международен конкурс за класическа китара

град Кюстендил

Международният конкурс за класическа китара “Акад. Марин Големинов”, се организира ежегодно през месец април под патронажа на кмета на Община Кюстендил. В конкурса могат да участват всички желаещи китаристи от страната и чужбина, подали анкетна карта за участие в определения срок.

 Adventure & extreme Expo

град София

Организаторите на Adventure & Extreme Expo имат амбицията изложението да се превърне в притегателен център за широк кръг от професионалисти и любители на приключенията и екстремните спортове. Идеята им е това да бъде не само изложение, а и място за забавление и източник на позитивни емоции.
В тази насока организаторите са предвидили обособяване на специална АКТИВНА ЗОНА за посетителите му, част от която ще е разположена на закрито в залата, а друга – на откритите площи. В залата ще има свободен достъп до 4-метрова стена за катерене. Върху нея посетителите могат да опитат своите катерачески умения, както и да станат свидетели на демонстрациите, игрите и състезанията на нейна територия. За любителите на водните приключения е осигурен сърф-симулатор, с който могат да опитат да сърфират без да се намокрят.
На открито феновете на скейтборда и ролерите ще имат възможност да тестват и демонстрират уменията си на специална скейт-рампа, а феновете на вело-спортовете – на вело-трасе.

Фестивал на цветята Бургас

град Бургас

Всяка година в Морската градина на Бургас се провежда изложение на цветя с международно участие. Обикновено се прави в последната седмица на месец Април и е с продължителност около 10 дена.
Изложбата е една истинска феерия на цветове. Тя е разположена на три павилиона, като в единия, който е най-дълъг, са разположени красивите цветни композиции. В другите два, които са по-малки, може да видите композициите на чуждестранни фирми, а също и аксесоарите, които са неизменна част от една красива градина.

 

АПРИЛ